söndag 29 maj 2011

London dag 5

Sista dagen hände inte alltför mycket. Vi gick upp vid 07.00, vi hade packat allt kvällen innan så vi klädde oss och gav tjejen frukost sen gav vi oss iväg vid 08.00.
Vi anlände till Paddington vid 09.30 och kom till flygplatsen vid 10.30.
Där visade det sig att vi var tvungen att byta till ett tunnelbanetåg för att komma till terminal 5 (detta kom inte jag igåg sen förra gången).
Efter incheckning var vi inne och klockan var 12.10.
13.50 gick planet, tjejen skrek som en tok i ca 15 minuter innan hon somnade. Sedan vaknade hon och var glad ca 30 minuter innan vi landade.
Tyvärr så kom vi i någon form av turbulens (kan ha haft med askmolnet att göra) så vi fick cirkulera i luften i ca 20 minuter extra.
Jag var absolut vrålhungrig vid det här laget då de inte serverade vegetariskt alternativ på flyget, så jag fick snällt se på när alla andra mumsade i sig sina mackor.
När vi kom fram till arlanda satt det ingen personal i passkontrollen. Helt galet! Hela rummet var fyllt av folk då det landat två plan. efter ca en timme var vi ute iallafall.
Ännu mer resande med bil hem och vi klev innanför våra dörrar 21.00! En hel dags resande.

Vi är nöjda med det mesta gällande vår semester. men tyvärr orsakade det här hotellbekymret en del trubbel och vi är grymt besvikna på den delen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar