lördag 28 maj 2011

London dag 4

Den fjärde dagen hade vi bestämt oss för att åka på rundtur med buss i London för att se alla sevärdheter (vissa igen fast från buss).
Vi hoppade på klockan 08.30 och kom inte av den första turen förän tre timmar senare!!
Vi satt i blåsten och frös med en unge som stundtals var hysterisk (hon frös dock inte för hon hade mer kläder än oss). Någon frukost hade vi inte fått i oss så den färden var alt annat än trevlig.
Efter det gick vi omkring lite, åt på pizza hut och drak en kaffe eller två.
Sedan bestämde vi oss för att gå tillbaka till Primark för ännu en shoppingrunda då vi nu bara hade bärsele och ingen vagn. Dessutom hade jag fortfarande inte köpt någonting till mig!
Det blev ännu en kasse.
Efter det hoppade vi på en annan tur då vi trots allt betalt närmare 54 p för bussbiljetterna. Denna tur var varmare och tjejen sov mest. Vi hade skoj där på taket!
Vad vi inte skulle gjort efter denna kortare tur var att hoppa på ännu en. Vi var ensamma på bussen, som visade sig ha slutstation vid trafalgar. Det tog oss sedan mer än två timmar att gå hem till hotellet. Till råga på allt så gick vårt bärsele sönder! Den där hårda plast(?) delen man har mot kroppen gav vika och petade rätt in i magen! Inte skönt alls.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar