onsdag 15 juni 2011

Riktigt klipp!!

Jag gillar att vara ute i god tid med presenter. Då slipper jag stressköpa och det behöver inte bli för dyrt. Men den som mottager presenten får ändå något tilltänkt!
Jag har fyndat massor av presenter till en rad olika personer tex svägerskan, bästa kompisen, ett par blivande mammor, syskonbarn och till mig =)
http://www.parlsmycken.com/ har lagerrensning och jag köpte smycken till ett värde av 2572:- men betalade endast 439:-
DET KALLAR JAG FYND!!!
Det blev en massa olika armband, ett par "mamma halsband", halsband, bh-band, ringar och några smyckesaskar.
Jag ser verkligen fram mot den här leveransen. Hoppas den kommer bara =)

tisdag 14 juni 2011

Vad är det som händer?!

Del 4.

Sen var det det där med post som aldrig dyker upp. I detta fall handlar det om vinster och kampanjer.
(Inte så allvarliga grejer men jag tar med det ändå=))
  • Babybjörn hade en skedkampanj på fb. Jag hade gillat båda sidorna som man skulle och fyllt i formuläret. Om jag fick någon sked? Nej.
  • Jag vann ett berlock i en tävling i mars. Om jag fått det? Nej.
  • Jag vann löshår i en tävling. Vad som hände med det vet jag inte, väntar fortfarande på svar från bloggaren som skulle kolla med posten.
Sen har vi ju det inlägget där posten slarvat bort mina saker =)

måndag 13 juni 2011

Vad är det som händer?!

Del 3.

Vardagslivet.
  • Sambon sa upp sig från sitt fasta jobb för att börja på ett jobb med bättre möjligheter för framtiden...och vad händer? Det nya företaget varslar efter bara tre månader.
  • Vi fick vår vagn vandaliserad i vårat barnvagnsrum! I ett låst rum dit enbart våra grannar har tillgång. Helt sjukt att detta händer! Just nu är vagnen obrukbar  tills reservdelar anländer (om det finns, vi har ännu inte fått besked). Jag sitter med andra ord strandad på fjärde våningen då vi numera har både en trasig vagn och ett trasigt bärsele. Kul har jag.

söndag 12 juni 2011

Vad är det som händer?!

Då tar vi del 2 =)

Vi har tydligen problem med postorder;
  • I början på januari beställde jag ett par kängor. En månad senare kommer ett paket-innehållandes någon annans beställning. Jag kontaktar företaget som säger att min vara trots detta är på väg. När den inte dyker upp ringer jag igen och då säger de att jag returnerat skorna (detta är då felaktigt). De berättar även att min storlek är slut men att jag kan beställa ett par mindre!
  • Beställde ett par converse från samma företag. Efter ett par veckor får jag ett brev där det står att skorna tagit slut.
  • Sambon beställer ett par nya converse till mig av samma företag. Ännu en gång kommer ett brev om att storleken är slut.Beställer igen. Skorna kommer. I fel storlek. Gör en ny beställning. Skorna dyker upp. Detta tre månader efter första beställningen.
Aldrig mer postorder sa vi då.

lördag 11 juni 2011

Vad är det som händer?!

Jag och min sambo satt och summerade allt som gått mot oss den här vintern/våren. Lite på skoj men lite på allvar. Undrar om vi har något dåligt omen över oss...?

Detta är del 1.

Vi har tydligen problem med posten;
  • Jag beställde en Prampack i början av januari som jag blev lovad snabb leverans på. Fick ett mail när varan var skickad, en vecka senare hade den inte dykt upp och jag mailade företaget som snabbt svarade med kollinummer. Min prampack stod på posten, de hade skickat sms avisering sa de (hur nu detta går till när jag inte angivit något mobilnummer).
  • Jag beställde en trojansk häst som skulle ha sju dagars leverans. Efter en månad hade jag inte sett röken av hästen. Mailade företaget, fick till svar att eftersom jag inte hämtat ut den hos DHL (utlämningsställe) så hade hästen åkt fram och tillbaka. Även denna gång påstods det att man hade smsaviserat även fast jag inte uppgett något mobilnummer.
  • Jag väntade hem en vinst från en tävling. Det kom ett mail att företaget levererat. Det kom en avi från posten (ica), men när jag ska hämta ut paketet så finns det inte. Det är borta! jag fick ett mycket roligt svar av personalen på ica angående detta "du får göra en ny beställning". Men hallå, om man tex förbetalt (som jag alltid gör) då vill man ju inte betala igen!
Med detta undrar jag hur man kan sms avisera utan telefonnummer. Och om nu ingen hämtar leveransen efter denna smsavisering, varför skickar man inte en avi med posten?
Mycket märkligt.

fredag 10 juni 2011

Blogpaus

Det blev en bloggpaus här ett par dagar.
Jag funderar fortfarande på att sluta blogga. Det av flera anledningar men de främsta är;
  • När jag startade min förra blogg var jag helt anonym och skrev direkt ur hjärtat om med och motgångar. Det var tanken med den här bloggen också från början. MEN så började jag med min tävlingsblogg och plätsligt använder jag mig utav min facebook, ger ut mitt namn och då är jag inte lika anonym längre. Med anonym menar jag att tex mina vänner och de bekanta som jag tex har på fb nu kan se att jag bloggar och lätt hitta hit och in i mina tankar (vilket då inte var meningen).
  • Jag känner mig inte lika motiverad att skriva längre. Det märks både på antalet inlägg och dess innehåll.
  • Av samma anledning som punkt ett så har jag inte lika många läsare längre. På ett sätt så skriver jag ju mest för mig själv, för att jag tyckte det var kul. Men hur kul blir det i långa loppet att skriva ut i tomma intet? Då jag jag lika gärna skriva dagbok =)
Så nu vet ni som fortfarande tittar in med jämna mellanrum vad som pågår!
Men tävlingsbloggen är i högsta grad aktiv så kika där och tävla ni med =)

Buzzande kommer jag i fortsättningen skriva om i tävlingsbloggen för övrigt!

Ha en fin dag alla.

söndag 5 juni 2011

Svulla

Detta är jag och min sambo i ett nötskal.
Han var sugen på chokladbollar, jag hatar att bli kladdig på händerna. Så jag gjorde såhär (han lagade mat om någon undrar varför han inte kunde rulla). Han tyckte att jag förtog lite av känslan med att äta chokladbollar, men det gick ner ändå.
Ja vi svullar vi också ibland. Riktigt onyttiga kan vi vara. Och här har ni bevis för det!

(jag tänker inte hymla och lotsas att jag käkar daddelbollar, det är nämligen bland det äckligaste jag ätit. Ska det vara så ska det!)

lördag 4 juni 2011

Eko kul

Om man gillade eko kul på facebook så fick man ett litet prova på kit med en ekologisk byggsats!
Jag kan verkligen rekommendera er att göra detta om de har erbjudandet kvar. Det var en riktigt generös give away och jag kommer absolut köpa mer av byggsatsen så fort tjejen är tillräckligt stor för att bygga med dem ordentligt.
De känns lite som majskrokarna!

fredag 3 juni 2011

Inatt var en en sämnlös sådan

Inatt blev det inte mycket sömn alls. Dels kunde jag verkligen inte sova. Dels hade jag en knölande tjej att lyssna på.
Jag återkommer.

torsdag 2 juni 2011

Lekparken igen

Det spenderas en hel del tid i diverse lekaparker just nu.
Inte för att det bir så väldans långa stunder då tjejen tröttnar fort, men det är en skön paus när vi är ute och går. Dessutom har jag upptäckt att det finns massor av grönområden och lekplatser, fina små bäckar och vattensamlingar runt där vi bor. Ganska fantastiskt egentligen då jag (i friskt läge) kan gå ner till city på 20 minuter. Med friskt läge menar jag utan sviter av foglossningen.
Så man kan bo "i stan" och ändå bo lite idylliskt med "ort känsla".

onsdag 1 juni 2011

Converse

Tillslut så dök de upp mina converse med smal sula.
Jag säger bara ett par saker;
1. Ajajaj!
2. De ÄR mindre i storlekarna.
3. Skavsår på både hälar och tår.
4. Tacka vet jag orinalmodellen!

(bild lånad från google)