tisdag 31 maj 2011

Jag är dålig på att kommentera

på andra bloggar. Även fast jag läser dem så är jag verkligen kass. Men jag ska bli bättre!
Hur som helst så kommenterar jag ibland i vilket fall och de gånger jag gör det kan jag ju råka se vad andra skrivit. Och ibland får man en chock. Jag fick det när jag var med i en tävling där man skulle skriva vad man kallar sin lilla älskling... Jag vill inte skriva här vad det stod, men det var allt annat än gulligt eller ens snällt. Det var hemskt och kränkande. Om jag nu läste rätt vill säga. Gjorde jag det inte får jag be om ursäkt att jag blev förfärad. Även fast jag inte skriver vad jag läste, vem som skrivit det eller var jag läste det.
Jag läste även ett blogg inlägg där skribenten skällde ut sina läsare för att de inte lämnade kommentarer. Om de skulle fortsätta på det viset skulle bloggaren sluta blogga. Det var ett "hot"...Öhh?
Vad tycker ni om kommentarer, är de viktiga?

Mera London shopping

Set 3 p

5 pack strumpr 2 p
10 pack strumpr 3 p
7 pack trosor gånger 2  3p/st
Barn

Linnen 2 p/st
Skjorta 5 p
Tröja 5 p
Kalsong 1 p
5 pack strumpr 2 p
Herr


Tajts ca 2p/st
Barn

T-shirts herr 3-5p

Allt från Primark

måndag 30 maj 2011

Mina nya glasögon

Jag var en av de extremt lyckliga som vann glasögon hos Lensway när de hade kampanj på Facebook.
Jag lade till ca 80 kr och valde dessa. Jag är verkligen jätte nöjd!
Det som ligger bredvid på bilden är ett litet kitt med rengöring och skruvmejsel, perfekt att få till.
Jag kommer beställa mina glasögon därifrån även i fortsättningen.
Det roliga med det hela är att jag var till en optiker för ett par år sedan som sa efter synundersökningen att "det beror på hur bra man vill se" ang om jag behövde glasögon eller ej.
Jag köpte inga den gången och har sett lite illa sen dess.
Nu ser jag skillnaden med eller utan lasögon och jag är glad över att jag har dem och kan välja att använda dem i vissa situationer.
Ja jags er utan dem med, men med ser jag tydligare.
Svårt att förklara men jag är nöjd.

Mera shoppat

Klänning ca 4 p
T-shirt ca 5 p

T-shirt ca 6 p resp. 4 p

Kjol plus topp 14 p

Allt från Next.. De hade helt underbara kläder för barn! Jag hade nog kunnat shoppa upp hela affären =)

söndag 29 maj 2011

London dag 5

Sista dagen hände inte alltför mycket. Vi gick upp vid 07.00, vi hade packat allt kvällen innan så vi klädde oss och gav tjejen frukost sen gav vi oss iväg vid 08.00.
Vi anlände till Paddington vid 09.30 och kom till flygplatsen vid 10.30.
Där visade det sig att vi var tvungen att byta till ett tunnelbanetåg för att komma till terminal 5 (detta kom inte jag igåg sen förra gången).
Efter incheckning var vi inne och klockan var 12.10.
13.50 gick planet, tjejen skrek som en tok i ca 15 minuter innan hon somnade. Sedan vaknade hon och var glad ca 30 minuter innan vi landade.
Tyvärr så kom vi i någon form av turbulens (kan ha haft med askmolnet att göra) så vi fick cirkulera i luften i ca 20 minuter extra.
Jag var absolut vrålhungrig vid det här laget då de inte serverade vegetariskt alternativ på flyget, så jag fick snällt se på när alla andra mumsade i sig sina mackor.
När vi kom fram till arlanda satt det ingen personal i passkontrollen. Helt galet! Hela rummet var fyllt av folk då det landat två plan. efter ca en timme var vi ute iallafall.
Ännu mer resande med bil hem och vi klev innanför våra dörrar 21.00! En hel dags resande.

Vi är nöjda med det mesta gällande vår semester. men tyvärr orsakade det här hotellbekymret en del trubbel och vi är grymt besvikna på den delen.




Historien med hotellet

Vi bokade vår resa i början av februari genom en säljare på Big travel.
Vi bokade ett 3 stjärnigt hotell vid Hyde park. Anledningen till att vi valde detta hotell istället för ett biliggare var att vi skulle få barnsäng och vattenkokare (för att förenkla välling och gröt lagning till tjejen).
Vi ville även ha nära till både Paddington, Hyde park och Oxfordstreet.
Vi mottog ett mail från säljaren där denne bad oss kontrollera att namn och datum stämde innan vi betalade med den medskickade länken. När vi hade betalat skulle inget av detta gå att ändra stod det i mailet.
Allt var rätt så vi betalade vår efterlängtade resa (som några av er vet fick vi ställa in den för ett år sedan då mina fogar inte var att leka med, vilket de fortfarande inte är men nu har jag iaf ingen mage =))
Efter detta har säljaren bokat in oss på rätt flyg på rätt datum MEN hon har bokat in oss på hotellet den 19 mars iatället för maj.
Detta upptäcker vi inte förän dagen innan vi ska åka och ska skriva ut bokningsnummren. Vi ringer Big travel som bekräftar att säljaren gjort fel och de ska omedelbart lösa problemet och fixa ett nytt hotell.
Detta får vi hålla på med hela dagen innan avresa då det blev massor av telefonsamtal fram och tillbaka.
Tillsut får de fram ett 2 stjärnigt hotell längre bort än det vi valt utan babysäng men det kan "glädjande" berätta att det finns en vattenkokare. Jippi liksom!
De påtalar vid varje mail och samtal att vi var de som godkände datumen. Men hallå det var ju rätt datum i bekräftelsemailet (det har vi nog kontrollerat tusen gånger vi det här laget)! Vi som kunder kan väl ändå inte ansvara för vad säljaren gör efter att vi bekräftat och betalat?
Vår tjej har sovit i egen säng sen hon var tre dagar gammal så detta blev en utmaning för oss alla tre att dela säng.
Tänk om vi inte upptäkt detta utan kommit till London utan någonstans att bo?! Mardröm.
Vi har inte blivit erbjudna någon kompensation för att vi betalt för ett dyrare hotell än det vi tillslut fick bo på. Heller ingen ursäkt för allt krångel de skapat för oss. Vi tappade precis allt sug inför den här resan när det blev som det blev.
Hotellet vi sedan fick var så äckligt att vi bara sov där. Vi gick direkt när vi vaknade på morgonen ca 08:00 och kom tillbaka vid 22 snåret. Vi vågade inte ens låta tjejen krypa på det äckliga golvet!
Låset på dörren (ett gammalt garderobslås)

Dörren gick inte att stänga ordentligt.

Väggar och tak var smutsiga.

Badrummet, där det bara fanns kallvatten i duschen och det kröp små djur på golvet. Vi hade även avföring i toaletten varje morgon när vi gick upp och varje kväll vi kom hem, då avloppet antagligen vände ner till oss då vi bodde på bottenplan.

Golvet sviktade när man gick på det. Såg extremt skitigt ut.

Loftet var verkligen byggt av klåpare, det var snett och vint.

Trappen upp till loftet. Inte speciellt barnvänligt.

Hål i väggen.

lördag 28 maj 2011

London dag 4

Den fjärde dagen hade vi bestämt oss för att åka på rundtur med buss i London för att se alla sevärdheter (vissa igen fast från buss).
Vi hoppade på klockan 08.30 och kom inte av den första turen förän tre timmar senare!!
Vi satt i blåsten och frös med en unge som stundtals var hysterisk (hon frös dock inte för hon hade mer kläder än oss). Någon frukost hade vi inte fått i oss så den färden var alt annat än trevlig.
Efter det gick vi omkring lite, åt på pizza hut och drak en kaffe eller två.
Sedan bestämde vi oss för att gå tillbaka till Primark för ännu en shoppingrunda då vi nu bara hade bärsele och ingen vagn. Dessutom hade jag fortfarande inte köpt någonting till mig!
Det blev ännu en kasse.
Efter det hoppade vi på en annan tur då vi trots allt betalt närmare 54 p för bussbiljetterna. Denna tur var varmare och tjejen sov mest. Vi hade skoj där på taket!
Vad vi inte skulle gjort efter denna kortare tur var att hoppa på ännu en. Vi var ensamma på bussen, som visade sig ha slutstation vid trafalgar. Det tog oss sedan mer än två timmar att gå hem till hotellet. Till råga på allt så gick vårt bärsele sönder! Den där hårda plast(?) delen man har mot kroppen gav vika och petade rätt in i magen! Inte skönt alls.




Shoppat i London

Just nu ligger 1 pund på ca 10,70 sek (om någon undrar då jag anger priserna på våra fynd i pund/p).

Tygsko 3 p
"uggs" 1 p /st
Flipflop 1 p
"foppatoffel" 1,50 p
Flipflop barn 1p
Leopard "ugg" 2,50 p
Rosa toffel 1 p
Balerinasko 3p
Fotbollstoffel 1p
Flipflopp herr 3p
(Allt Primark)

Skärp herr 1 resp 2 p
Solglasögon 1-3 p
Diadem/hårband 1-3 p (några var flerpack)
Hårspännen 0,50-1 p
Ring 1 p
Armband 1 p
Snoddar storpack 1 p
Herrarmband 3-pack 1 p
Leopardhatt/spänne 2 p
(Primark och Camden marknad)

T-shirts 1 p/st på Primark

3 pack strumpor 1,50 p
Topp/linne 3 p
Primark
Tröja 6 p från Next

T-shirts 3 p/st primark

Jumpsuit 3 p
Shorts 2 pack 2 p
Primark

Det kommer mera...



fredag 27 maj 2011

London dag 3

Dag tre gav vi oss av tidigt för att gå till Camden, det har jag gjort förr så jag visste att det var en bit. Men jag tycker att det är skönt att gå när jag är på semester. Man liksom strosar omkring och bara njuter av att vara ledig, man har inte brottom någonstans.
Tyvärr gick vi dit på en lördag kan jag säga i efterhand. Innan var jag väldans sugen på att gå just en lördag då jag tidigare varit där på veckodag. Det var så mycket folk! Vi kom knappt fram med barnvagn. Oväntat va ? =)
Det blev inte så mycket shopping i Camden, bara lite smått. Men jag ångrar mycket att jag inte köpte en uggleväska till tjejen, de var såå fina!
Senare gick vi lite på Oxfordstreet, fikade och njöt av vädret.
Vi besökte även mamas&papas som jag hade hört gott om. Inget för oss dock, men alla är vi ju olika.
Vi besökte också Hamleys som är en gigantisk leksaksaffär på fem våningar!
Eftersom vi hade vagnen med oss och man inte får ha vagn i rulltrapporna i London så gick vi bara på nedre botten bland gosedjuren. Men tjejen var förtjust!



Liverpool shopping!

Jag lever med ett Liverpoolfan...Vi gick lös kan man kanske säga.
Matskål med lock och bestick ca 8 p
Bestick 2 p
Nappflaska 2 p
Spargris 6 p
Mössa 7 p
Ryggsäck 10 p (efter prutning ord pris 14p)
Badanka 5 p
Nalle 7 p
Pyamas ca 12 p
Matchställ adidas 20 p (köpt på flygplatsen)

torsdag 26 maj 2011

Nu är Willvin walkers över

och här har ni alla mina steg (lägg märke till HUR MYCKET vi gick i London!);
27-apr
5125
28-apr
12824
29-apr
9875
30-apr
12504
01-maj
5458
02-maj
4113
03-maj
5082
04-maj
3994
05-maj
2574
06-maj
2483
07-maj
3485
08-maj
3992
09-maj
5996
10-maj
15570
11-maj
5085
12-maj
13356
13-maj
7532
14-maj
9534
15-maj
4597
16-maj
8466
17-maj
6751
18-maj
10264
19-maj
15694
20-maj
31698
21-maj
25167
22-maj
32813
23-maj
16921
24-maj
8762
25-maj
12643

Jag vet att jag borde röra på mig mer än vad jag gör. Någon gång ska det bli ändring på det. Men jag börjar ju snart jobba igen och då går jag ju konstant hela arbetsdagen! Det måste ju bli ett steg eller två =)
Hur som helst så hade jag ett mål att väga under 65 kg när jag når juni, men det kommer inte nås. Fast å andra sidan så är det bara 2 kg till det och mitt BMI är fullt normalt, jag äter precis vad jag vill igen, jag kan ha de flesta av mina gamla kläder och jag väger 4 kg mindre än vid invägningen hos BM. (som ni vet hade jag inte stått på en våg på över tio år innan dess, jag hatar egentligen viktfixering och är inte alls nöjd med att alla vägningar hos BM fick tillbaka mig i dåliga spår och missnöje.)

Hur har det gått för er?


Nu får jag upp bilder

Scarf 0,50 p
Tröja med tillhörande t-shirt 2 p
Linne 2 p
Primark barn
Rosa scarf 1 p Camden

T-shirt 2 st dam 3p/st
Linne dam 2p
Sovshorts 0,50p
Halsduk flagga 4 p
Primark
Rutig sjal från Camden 1 p

Klänning 5 p
Linne 3 p
Blus 6 p
Primark
2 pack handskar 0,50 p
5 pack strumpr 4p
5 pack strumpr 2 p
Strumpa med spets 1 p
Tröja 12 p
Mössa 2 p
Primark

Linnebyxor ca 10 p
badshorts ca 3 p/st
Primark

Strandklänning ca 5p
T-shirt barn ca 3 p
Primark

Kudde ca 10 p
Flygplatsen

Väska 3 p
Primark

Går inte att ladda upp bilder

Av någon märklig anledning kan jag inte ladda upp några bilder alls, så jag får försöka igen imorgon. Det blir ju jätte tråkigt med bara en massa text!
Är det fler som har problem med blogger?

London dag 2

Efter en ganska sömnlös natt på hotellet klädde vi oss och gav oss iväg ut.
Väggarna på hotellet var lövtunna och i rummen runt oss bodde bodde festande män som var ganska högljudda och med tanke på att dörren in till vårt rum var en garderobsdörr (kommer bild senare) så var jag livrädd och hade svårt att sova.
Vädret var ganska fint så vi hade tur, hittade en subway (mackorna) på vägen så vi köpte lite frukost som vi tog med till Hyde park. Där satte vi oss och njöt av stillheten, klockan var inte så mycket.
Efter att ha gått i ca en timme kom vi fram till Oxfordstreet och vårt första mål för dagen var Primark. I LOVE PRIMARK!! Hur kan man inte...? Det måste vara det ultimata stället att shoppa kläder till dagis på (kommer naturligtvis komma massa bilder på shoppingen senare). Samt att köpa accessoarer, strumpor och t-shirts på! Det är ju så sjukt billigt.
Vi shoppade en hel del och gav oss sedan iväg för att uppleva alla sevärdigheter typ Piccadeli, slottet, trafalgar, chinatown, big ben, london eye m.m
Jag har varit i London tidigare och sett allt detta men eftersom min sambo var ny i stan så gjorde vi allt igen!
Jag hade stegräknaren med och många steg blev det!

Jag vet inte vad som händer med blogger, men nu kan jag inte lägga upp bilder så det får komma senare.

onsdag 25 maj 2011

London har passerat!

Nu ska jag skriva om London, blir ju lite efter då jag inte kunnat blogga när jag varit borta. Som ni förstår kom jag på hur jag skulle schemalägga lite inlägg så dt inte skulle vara alldeles tyst här. Ni är ju ett par stycken som läser iaf =)
Den 19/5 åkte vi till London. Tyvärr så höll inte resan på att bli av då säljaren på Big Travel klantat sig rejält. Så just nu sitter jag och skriver en reklamation på resan. Vet inte alls hur sånt funkar, men skriva om det ska jag för även om vi kanske inte får någon kompensation för deras miss så vill jag att andra ska vara medvetna om hur det kan gå till! mer om det senare.

Vi anlände med flyg till Heatrow klockan 17:00 lokal tid efter en skön flygresa, tjejen sov mest hela tiden och när hon var vaken skulle det "snackas" med alla.
Vi hämtade ut bagaget, plockade ur vagenen ur PramPacken och körde iväg mot tåget.
Sist jg var i London tog vi express tåget in, kostar ca 16 pund. Den här gången tog vi connect tåget som kostade ca 8 pund. Expresståget tar 15 minuter och connecten tar ca 30 min (25 tog det när vi åkte). Här kan man spara pengar med andra ord!
Det är ännu billigare om man tar tunnelbanan, då kostar det ca 4 pund. Men jag hann inte kolla upp det ordentligt så jag vågade inte chansa på det när jag inte viste hur vi skulle åka.
När vi kom fram till Paddington så hade sambons telefon slutat att fungera, i den hade vi kartan till hotellet (som vi fått dagen innan så vi hade ingen aning om vart det låg) så vi fick börja gå i blindo med bara en adress. Vi visste iaf åt vilket håll vi skulle! Efter två och en halv timme kom vi fram efter att ha frågat typ en miljon människor om vägen! Alla pekade åt olika håll, tillslut fick vi veta att det där med gator tydligen är lite speciellt i London så en gata kan sträcka sig över ett helt kvarter fast det inte står någonstans! Galet.
Väl på hotellet blev vi grymt besvikna (mer om det senare) och klockan var mycket så vi matade tjejen och gick sedan och lade oss alla tre.

tisdag 24 maj 2011

Storlekar

Favoritmössan!
Mest för att den varit så praktisk! Men något jag blev lite fundersam över när jag plockade upp de andra Lundmyr mössorna hon har var att det skiljer mycket i storlekarna.
Hon har utöver den här två randiga, varav den ena av dem är samma storlek som den svarta 0-6 mån. Men den svarta är ganska mycket större än den randiga.
Den andra randiga som är storlek 6- 18 (tror jag) månader är mindre än den svarta. Är det inte lite konstigt?
Samma sak med de två par randiga byxor hon har från Lundmyr. De i storlek 50 kunde hon ha väldigt länge, dem slutade vi med när hon hade storlek 64 på övriga kläder. Då tog vi fram storlek 70 och de var nästan små!
När vi ändå är inne på Lundmyr så fick tjejen en vit lekdräkt från deras Roayal kollektion. Kvaliten på den är kass, efter en tvätt så ser plaget väldigt gammalt och välanvänt ut.
På något vis känns detta lite överskattat. Men fint är det!

måndag 23 maj 2011

Mobilväska

Indiska hade en give away där man fick en mobilpåse/skyddare/väska eller vad man nu vill kalla det. Det var reklam för Jade Jagger och jag passade på att hämta ut en då jag har använt en strumpa till min telefon!
Det tog mig typ ett år innan jag slog till på den telefonen jag har nu. Jag tyckte att jag hade lagt alldeles för mycket pengar på telefoner som bara gått sönder så jag drog mig verkligen för det. Men nu är jag nöjd med min x mini pro!

söndag 22 maj 2011

Gratis på Facebook

Jag tycker verkligen synd om Goldwell som hade en kampanj där man skulle gilla dem och sedan skicka ett mail och skriva att man hade gjort det plus att man skulle skriva vilken av de tre produkterna man ville ha i deras give away.
Det måste ha gått helt galet någonstans, för när de väl började skicka ut produkterna så stämde inte namnen med adresserna. Naturligtvis kom det fram paket till dem som bor själva på sina adresser, värre för dem som bor i lägenhet och delar adress med massor av personer.
De som fick sina produkter fick också de produkter som den person vars namn stod på kuvertet hade önskat.
detta medöfr att Goldwell får skicka ut dubbla produkter till dem som fått fel och de får skicka igen till dem som inte fick några. Det blir med andra ord typ dubbla kostnader för företaget.
Inte en miss jag hade velat göra.

lördag 21 maj 2011

Min granne

Är nog galen...Eller något.
Det börjar på morgonen då det kan knäppas på musik redan vid sju snåret. Det handlar om hög musik! Hela sovrummet dunkar och det är omöjligt att inte vakna av detta. Sedan håller det på ett par timmar innan det blir tyst.
Framåt luch kan det sätta igång igen. Oftast handlar det om samma musik och att denne person sjunger högt till.
På kvällen lagom när jag fått mini i säng och jag har sättit mig framför tv:n med lågt ljud (bara så jag hör vad som sägs) för att jag ska höra om tjejen vaknar. DÅ slår grannen på musiken igen. Lika högt som tidigare. jag hör med andra ord inte min egen tv.
På helgerna och vissa veckodagar är det fest. Då är det musik hela dagen och kvällen, eller så slås musiken på framåt kvällen och slutar inte förens sent sent.
Ibland blir det efterfest. Då åker basen på fast klockan är efter 03:00 och kan hålla på framåt 05.00-06.00.

Vad sjutton gör man?
Jag har redan klagat på att hennes katt befann sig på min balkong titt som tätt (vi bor på fjärde våningen!!) och jag blev galet arg när en av hennes festdeltagare hoppade över på min balkong mitt i natten.
Jag undrar om hon inte förstår att det hörs.
Kan ju tillägga att jag inte hör någon annan granne någongång.
Min granne "på andra sidan" har ofta fest han med, men det hör jag aldrig. Jag bara möter dem i trappen eller hör när de går in till honom. Är inte det lite konstigt?

fredag 20 maj 2011

Ljuslykta

Ibland är man förvirrad. Jag hade med en bild i gårdagens inlägg som jag skulle skriva om. Men det glömde jag helt bort. Jag vann en tävling i sammarbete med Magasin hemmavid där jag bland annat fick den underbart fina lyktan som man kan ha värmeljus i.
Just nu står den i ett fönster, men snart kommer den hänga någonstans eller stå på balkongen.
Visst är den fin?

torsdag 19 maj 2011

Kritik igen

Nu har jag fått kritik igen för att jag har två bloggar. Så för att klargöra hur det ligger till.

Rockbarnet.blogspot.com
Är bloggen du befinner dig på nu.
På den här bloggen skriver jag om min vardag, om shopping, resor och annat som hör livet till.
Ibland skriver jag om tävlingar här också. Oftast handlar det då om tävlingar som inte kräver att man tipsar om dem, eller helt enkelt så att tävlingarna är på bloggar som jag läser och jag då väljer att tipsa om bloggen i samma inlägg.
Varför jag inte gör så med alla? För att det skulle bli väldigt rörigt att blanda mina inlägg tillsammans med inlägg om tävlingar. Jag har gjort så här för att hålla isär tävlingarna och mina inlägg. Men då jag känner att jag skriver mindre och mindre så kanske jag börjar köra allt under samma blogg igen.
Ibland skriver jag om saker jag vunnit i tävlingar också. Jag är ju fortfarande samma person som på den andra bloggen...Så jag ser inga konstigheter i det.

Är min andra blogg. På den bloggen skriver jag uteslutande om tävlingar. Jag tipsar om tävlingar och jag är med på tävlingar på den bloggen.
Jag har ca 100 läsare om dagen på den bloggen, så jag förstår inte riktigt varför vissa inte vill att jag tipsar där med hänvisning att deras tävling inte får tillräckligt med reklam för sig.
Som jag skrev ovan så handlar det om att jag vill hålla isär mina inlägg från tävlingsinlägg.

Hade det varit bättre om jag bara hade tipsbloggen? Hade jag sluppit funderingarna då?
Jag hoppas att detta har rett ut ett och annat.

onsdag 18 maj 2011

Mexico

Jag fick ett mail av fritidsresor som vi ska åka med till Mexico att det nu gick att boka platser på planet. Jag loggade såklart in för att titta på detta då ett par bekanta rekommenderade oss att boka platser i förväg så man vet var och hur man ska få sitta.
När jag kommer in på sidan ett par timmar efter att man släppt detta visar det sig att det mesta redan är bokat och att vi inte har så mycket att välja på då vi reser med barn. Tillslut bestämde jag mig iaf för att boka platser där man bara sitter två bredvid varandra, känns skönt att inte sitta och trängas med någon annan så länge. platserna var även vid toaletterna, känns praktsikt att sitta så när plus att man inte har någon framför sig. gissa vad vi fick betala för detta? Jo 800 kr.
Man har verkligen börjat göra allt för att tjäna pengar på allt. Först fick vi betala 1400kr för att få bättre platser och sedan får vi betala 800 kr till för att dessa platser ska passa oss.
det är tur att vi har slitit som djur innan vi fick barn så vi har råd att förverkliga dessa drömmar nu.

tisdag 17 maj 2011

40 år

Vi ska på 40 års fest och det är ju alltid svårt med kläder! Men lilla tjejen ska iaf få ha på sig den här jeanskjolen från hm (köpt på rea i vintras), tillsammans med lacktajts, leopard topp och leopars skor. Sötnöten ska vara så cool!
Vad jag ska ha på mig återstår att se. Nuförtiden är det ju en typ av mardröm att vara i garderoben och rota. Jag ser verkligen fram mot vår resa till London så jag får uppdatera garderoben iallafall lite.

måndag 16 maj 2011

Nestle


Säga vad man vill om Nestle och att köpa barnmat på burk (vilket jag tycker är bra att ha hemma de dagar ork och tid tryter. Och när frysen är tom).
jag blev medlem för ca fyra veckor sedan och jag har redan hunnit få prover två gånger. Båda gångerna skickade de även med en plastsked, de går ju åt och försvinner när man är ute och far.
I detta kuvert fanns även en hel massa rabattkuponger! Det var dessutom riktigt bra sådanna, så är ni inte med i Nestles klubb tycker jag att ni ska hoppa in och bli det!